Mitt skrivande: How?

Den första veckan med mitt ny-gamla manus skrev jag som en nu och kände mig nöjd med mina 10 000 ord. Hann 1/4.
 
Förra veckan (alltså vecka nr 2) skrev jag ytterligare 1/4. Och jag har INGEN ANING om hur. Jag var i Småland och skrev en liten stund här och en liten stund där. Tyckte inte jag kom någonstans. Och WHAM jag är halvvägs i min historia. What?!
 
How?
 
Ska jag vara glad? Eller?
 
På plussidan har jag semester. Och har börjat skriva dabok igen. Har avstannat med det skrivandet pga annat skrivande + väldigt trött efter långa resor till jobbet. 
 
Jag gillar semester...


Kommentarer
Fia Filur

Gud, vad skönt att vara halvvägs! Fortsätt så, så är det snart klart :)

2012-07-16 @ 22:07:51
URL: http://www.sofiafritzson.com
Ahrvid Engholm

/Vill bara tipsa om.../

FANTASTIKNOVELLTÄVLINGEN 2012

Samtidigt som Sveriges äldsta E-postlista för skrivande firar 15 år, utlyses senaste upplagan av Fantastiknovelltävlingen som anordnats varje år sedan år 2000. Tävlingen stödjs av föreningen Novellmästarna (aktuell med en ny antologi) och är till för science fiction, fantasy eller skräck. Reglerna:

1. Skicka tävlingsbidrag som ren text (s k ASCII; inga bifogade filer, t ex Word-filer) senast 31 augusti till fantastiknovell@hotmail.com SAMT ahrvid@hotmail.com . Använd rubrik "tävlingsbidrag".

2. Noveller skall anknyta till science fiction, fantasy eller skräck. Man får skicka flera bidrag. Rekommenderad maxlängd 50 000 tecken (inkl blanksteg och skiljetecken). Språk svenska.

3. Vinnarna utses av en jury. Noveller som placerar sig på någon prisplats postas även på SKRIVA:s E-postlista.

4. Förstapris 999 kr. Andrapris 499 kr. Tredjepris 299 kr.

Därutöver kan juryn (som består av yrkesmässigt skrivanknutna)v dela ut hedersomnämnanden. Dessa samt de tre vinnarna får i år även ett ex av Novellmästarnas E-antologi Skottdagen och andra ruskigheter, http://www.elib.se/ebook_detail.asp?id_type=ISBN&id=9186081454 som extrapris. (Den finns även till E-lån på ditt lokala bibliotek!)
SKRIVA startades 1997. För att gå med, maila skriva-request@freelists.org, med subject/ämnesrad: subscribe. (Medlemskap i SKRIVA krävs inte för att delta i novelltävlingen.) SKRIVA har infosida på www.skriva.bravewriting.com (och finns på Twitter som @SKRIVA1997). Listan diskuterar skrivande, fantastik, litteratur och kultur, man kan posta och kommentera noveller, eller chatta med andra skrivintresserade. Novellmästarna är en ideell förening med syfte att främja novellkonsten.
En del har sett denna info tidigare, så se detta som en liten påminnelse. Du har 1,5 månad kvar till deadline!

2012-07-17 @ 22:50:23
URL: http://www.skriva.bravewriting.com
Ahrvid Engholm

Ber om ursäkt, man jag fick tydligen inte formateringen att funka som tänkt. (Man får försöka extrahera tävlingsinfon i alla fall. Grundinfon finns dock också på www.skriva.bravewriting.com.)

--AE

2012-07-17 @ 22:52:43
URL: http://www.skriva.bravewriting.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ordet är ditt!

- en blogg om skrivande

RSS 2.0